24×7 & SIEM

Zorgt u voor een continue controle op kwetsbaarheden uw systemen, zodat uw interne en externe dienstverlening optimaal werkt?
VeiligNet biedt aan deze controle 24x7 voor u uit te voeren.
Met deze oplossing bent u in staat om veilig uw producten en diensten aan te bieden aan uw klanten. Met de 24x7-check heeft u inzicht in de kwetsbaarheden en of veranderingen in uw omgeving en kunt u hier meteen op reageren en op acteren.
Met de 24x7 -oplossing bespaart u ook kosten besparen ten aanzien van het uitvoeren van PenTesten en Audits.

SIEM

Daarnaast biedt Veilignet een complete SIEM oplossing die u helpt om inzicht te geven in Advanced Persistent Threats (APT genoemd).
SIEM-tools helpen organisaties inzicht te geven in en betekenis te geven aan de duizenden dagelijkse gebeurtenissen in een netwerk. SIEM staat voor Security Information & Event Management.
Dit inzicht is essentieel voor een sterk IT Security fundament. Met een gedegen SIEM-oplossing kan afwijkend netwerkgedrag gedetecteerd worden en schadelijke activiteit snel een halt toegeroepen worden.

VeiligNet heeft de eerste SIEM-oplossing die verder gaat, en echt inzicht geeft in al uw te beveiligingsproducten en bedreigingen.
Als partner van EiqNetworks is VeiligNet de nummer 1 SIEM-specialist van SecureVue in de Benelux.

Vraag nu een gratis demonstratie van SecureVue aan, via ons contactformulier.

Logo EIQ COntrole van uw systemen 24 uur per door door intelligente oplossing via VeiligNet