Over ons

Met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring kent men ons inmiddels als dé autoriteit in Nederland op het gebied van beveiliging van overheids-ICT.
We werken intensief samen met gecertifieerde hackers en auditors. Allen professionals die uitgebreid gescreend en onderzocht zijn voordat zij bij VeiligNet aan het werk konden.  Zo zijn er meerder ethical hackers beschikbaar die klanten kunnen ondersteunen bij het beproeven van websites, inrichten van firewalls, virusscan en onderliggende ICT infrastructuur. Daarnaast zijn er een tweetal RE auditors beschikbaar die hun sporen hebben verdiend op het gebied van Digid Assessment.  

Ook hebben de CISO's en assessoren gedegen internationaal erkende opleidingen gevolgd.
Een voortdurend veranderende maatschappij met haar ontwikkelingen, nieuwe technologieën en veranderende wet- en regelgeving vraagt om professionals om u deskundig te ondersteunen.
VeiligNet is hiermee een betrouwbare partner waarmee u de verschillende assessments en informatieprojecten met een gerust hart in kunt gaan. We zorgen ervoor dat uw ICT binnen uw bedrijf veilig is en veilig blijft!

Voor meer informatie klikt u hier. Na ontvangst van uw informatie nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Paul Turion directeur VeiligNet

Paul Turion - Directeur VeiligNet

Als hoofd van de ICT-afdeling en voorzitter van de FAMO-vakgroep, heeft Paul jarenlange ervaring met de uitdagingen van de beveiliging aan complexe digitale omgevingen. Hierdoor weet hij als geen ander op welke aspecten er extra nadruk gelegd moet worden en heeft hij door de jaren heen een uitgebreid netwerk aan gecertificeerde hackers en audittors opgebouwd.